top of page

עוגיות סבלה פיסטוק ותות

עוגיות סבלה פיסטוק ותות

הוראות הכנה

עוגיות סבלה פיסטוק

במיקסר עם וו גיטרה מניחים חמאה ,קמח ,מלח, א.סוכר ,א. פיסטוק ומחית פיסטוק

מפעילים במהירות נמוכה עד שהתערובת נהפכת פירורית.

מוסיפים בהדרגה ביצה טרופה עד שהבצק מתאחד ונהפך לכדור.

חשוב: לא ללוש יותר מדיי אחרת הבצק יאבד את מהפריכות שלו. מחלקים לשני חלקים, לוקחים כל פעם חצי כדור ומרדדים בין שני ניירות אפייה לעובי 3 מ"מ ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

קורצים עיגולים בקוטר 4 ס''מ.
בחצי מהעיגולים קורצים עיגול קטן יותר באמצע (אפשר להשתמש בצנטר).

אופים את העוגיות 12 דקות
180 מעלות
מחכים להצטננות.


---------------


מלית תות

לערבב הכל היטב ולהעביר לשק זילוף.


---------------


הרכבת העוגיות

לזלף עיגול של מלית תות על עוגיה מלאה
ובמרכז למלא פרלינה פיסטוק.

לאבק את העוגיות עם החור באבקת תות ולסגור מעל לכל עוגיה.

מרכיבים

לעוגיות סבלה

180 ג' חמאה חתוכה לקוביות
330 ג' קמח לבן
140 ג' א. סוכר
קורט מלח
80 ג' א. פיסטוק טחון (ניתן לטחון במטחנת תבלינים)
1 כף מחית פיסטוק
ביצה L


מלית תות
30 גרם אבקת תות
30 גרם אבקת סוכר
180 גרם מים
10 גרם מסמיך קר לרטבים


מלית פיסטוק
קופסת פרלינה פיסטוק fistikella

bottom of page