פארי בראסט פיסטוק
הוראות הכנה
בצק רבוך
לשים את כל הרכיבים חוץ מהקמח בקלחת כשרותח מורידים מהאש ומוסיפים את כל הקמח בבת אחת מערבבים עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר להחזיר לאש לייבוש להעביר למיקסר עם וו גיטרה כדי לקרר את המסה ולאט לאט למזוג את תערובת הביצים.
להעביר לשק זילוף לזלף טבעות בקוטר 8 סמ
להניח מעל קרמבל ירקרק ולאפות 170 מעלות כ45 דקות
---------------
קרם מוסלין פיסטוק
לערבב היטב את החלב, אבקת קרם פטיסייר ומחיות הפיסטוק
במקביל להקציף
500 מל שמנת מתוקה וכף קרם פטיסייר
לקצפת רכה
לבצע השוואת מרקמים בין שני התערובות ולהעביר לשק זילוף.
---------------
להרכבה
50 גרם ממרח פרלינה פיסטקלה 80%
חוצים כל פרי בראסט באמצע.
מזלפים קרם מוסלין
ובתוך כל תלולית מזלפים מעט פרלינה פיסטוק.
סוגרים מעל ומזלפים עוד פרלינה מסביב ומקשטים בפיסטוקים קצוצים
בתאבון !
מרכיבים
בצק רבוך
250 גרם חלב
250 גרם מים
30 גרם סוכר אינוורטי (אפשר להחליף בדבש)
10 גרם מלח
220 גרם חמאה
300 גרם קמח
450 גרם ביצים טחונות יוצא בערך 8 m (בטמפרטורת החדר)
4 כפות חלב קר
---------------
קרם מוסלין פיסטוק
200 גרם חלב.
50 גרם אבקת קרם פטיסייר של רזברי
500 גרם שמנת מתוקה