top of page

פארי בראסט פיסטוק

פארי בראסט פיסטוק

הוראות הכנה

בצק רבוך

לשים את כל הרכיבים חוץ מהקמח בקלחת כשרותח מורידים מהאש ומוסיפים את כל הקמח בבת אחת מערבבים עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר להחזיר לאש לייבוש להעביר למיקסר עם וו גיטרה כדי לקרר את המסה ולאט לאט למזוג את תערובת הביצים. 

להעביר לשק זילוף לזלף טבעות בקוטר 8 סמ

להניח מעל קרמבל ירקרק ולאפות 170 מעלות כ45 דקות 


---------------


קרם מוסלין פיסטוק

לערבב היטב את החלב, אבקת קרם פטיסייר ומחיות הפיסטוק

במקביל להקציף 

500 מל שמנת מתוקה וכף קרם פטיסייר 

לקצפת רכה 

לבצע השוואת מרקמים בין שני התערובות ולהעביר לשק זילוף. 


---------------


להרכבה

50 גרם ממרח פרלינה פיסטקלה 80% 

שבבי פיסטוק מטורקיה. 

חוצים כל פרי בראסט באמצע. 

מזלפים קרם מוסלין 

ובתוך כל תלולית מזלפים מעט פרלינה פיסטוק. 

סוגרים מעל ומזלפים עוד פרלינה מסביב ומקשטים בפיסטוקים קצוצים 


בתאבון !

מרכיבים

בצק רבוך

250 גרם חלב

250 גרם מים

30 גרם סוכר אינוורטי (אפשר להחליף בדבש)

10 גרם מלח 

220 גרם חמאה 

300 גרם קמח 

450 גרם ביצים טחונות יוצא בערך 8 m (בטמפרטורת החדר)

4 כפות חלב קר


---------------


קרם מוסלין פיסטוק 

200 גרם חלב. 

50 גרם אבקת קרם פטיסייר של רזברי

2 כפות מחית פיסטוק חלקה 

2 כפות מחית פיסטוק גרגירית 


500 גרם שמנת מתוקה

כף אבקת קרם פטיסייר

bottom of page