top of page

קרמבו תות

קרמבו תות

הוראות הכנה

לתחתיות:

מערבבים את אבקת הביצים יחד עם המים עד שמתקבל נוזל ביצים ללא גושים ושמים בצד.

שוקלים את כל שאר החומרי גלם בקערת מיקסר ומערבבים בעזרת וו גיטרה על מהירות נמוכה עד שמתקבל פירורים בגודל אחיד.

מוסיפים את הנוזל ביצים ומערבבים שוב עד שמתקבל בצק אחיד ללא גושי חמאה.

מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ ומקפיאים עד שמתייצב.

קורצים עיגולים בגודל 6 ס"מ ואופים על 160 מעלות ל14 דקות.


----------


למרשמלו:

שוקלים בקערת מיקסר נקייה את האבקת תות, אבקת חלבון ומים ומערבבים עד שאין גושים.

בקסרול מחממים את הסוכר ומים עד ומבשלים עד 118 מעלות.

כשהסירופ סוכר מגיע לטמפרטורה של 105 מעלות מתחילים להקציף את תערובת החלבון על מהירות גבוהה.

כשהסירופ סוכר מוכן והגיע ל118 מעלות מזלפים בזרם דק לתוך החלבון המוקצף תוך כדי הקצפה על מהירות בינונית וממשיכים להקציף עד שהמרשמלו מתקרר לטמפ' חדר.


מעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק בגודל 10 ומזלפים צורה של קרמבו.

מניחים בצד עד שהציפוי מוכן.


----------


לציפוי:

ממיסים יחד את השוקולד הלבן וחמאת קקאו במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שהכל נמס ומתקבל מסה חלקה.

מעבירים למד ליטר קטן ושופכים מעל הקרמבוים ומצפים אותם לגמרי בשוקולד.

מקשטים עם שבבי פטל מיובשים ומקפיאים עד האכילה.

מרכיבים

לתחתיות:

150 גרם חמאה

90 גרם אבקת סוכר

10 גרם אבקת ביצה שלמה + 40 גרם מים

25 גרם קמח שקדים

250 גרם קמח

5 גרם מלח

----------

למרשמלו:

28 גרם אבקת חלבון אקסלנט

28 גרם אבקת תות/פטל/קסיס

86 גרם מים


200 גרם סוכר

50 גרם מים

----------

לציפוי שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד לבן

25 גרם חמאת קקאו

bottom of page