top of page

רוגעלך פיסטוק אלוהי

הוראות הכנה
בקערת מיקסר שמים את כל המצרכים מלבד החמאה והמלח לשים במהירות 1 עד קבלת בצק אחיד. לשים 10 דקות לפחות.
אחרי 10 דקות מוסיפים לבצק קוביות של חמאה וכפית מלח.
מקבלים בצק רק ומעט דביק ושולחים אותו למקפיא לשעה .
מחלקים את הבצק לשני חלקים
פותחים אותו במערוך למלבן
מורחים על חצי בצק פרלינה פיסטוק
מניחים את החצי השני מעל ומרדדים למלבן ענק.
חותכים למשולשים מגלגלים לרוגעלך ומניחים ברינג או תבנית קוטר 18
להתפיח ולאפות ב180 מעלות
35 דקות.
מבשלים את חומרי הסירופ ושופכים מעל העוגה החמה כשהיא יוצאת.
מרכיבים
לבצק
500 גרם קמח לחם
25 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר
2 ביצים גדולות
150 מל חלב
כף מחית וניל
150 גרם חמאה
כפית מלח
למלית פיסטוק
לסירופ סוכר
150 גרם מים
150 גרם סוכר
פרוסת לימון
bottom of page