top of page

רוגעלך פיסטוק אלוהי

רוגעלך פיסטוק אלוהי

הוראות הכנה

בקערת מיקסר שמים את כל המצרכים מלבד החמאה והמלח לשים במהירות 1 עד קבלת בצק אחיד. לשים 10 דקות לפחות. 

אחרי 10 דקות מוסיפים לבצק קוביות של חמאה וכפית מלח. 

מקבלים בצק רק ומעט דביק ושולחים אותו למקפיא לשעה . 


מחלקים את הבצק לשני חלקים 

פותחים אותו במערוך למלבן 

מורחים על חצי בצק פרלינה פיסטוק 

מניחים את החצי השני מעל ומרדדים למלבן ענק. 

חותכים למשולשים מגלגלים לרוגעלך ומניחים ברינג או תבנית קוטר 18 

להתפיח ולאפות ב180 מעלות 

35 דקות. 

מבשלים את חומרי הסירופ ושופכים מעל העוגה החמה כשהיא יוצאת.

מרכיבים

לבצק 

500 גרם קמח לחם 

25 גרם שמרים טריים 

100 גרם סוכר

2 ביצים גדולות 

150 מל חלב 

כף מחית וניל 

150 גרם חמאה 

כפית מלח 


למלית פיסטוק  

צנצנת של פיסטקלה 

פרלינה פיסטוק של רזברי. 


לסירופ סוכר

150 גרם מים 

150 גרם סוכר

פרוסת לימון 

bottom of page