top of page
%D7%A4%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA_edi

פטריות

מגוון רחב של פטריות פרמיום מאזור הבלקן, איטליה וצרפת. פטריות פורצ'יני,

מורל ומיני מורל מיובשות, קולי פורצ'יני,

קולי פטריות יער, ותמצית כמהין טבעית.

מחיות ירק.jpg

מחיות ירק

מחיות טבעיות מירקות נבחרים מכל רחבי העולם. ללא חומרים משמרים, ללא תוספים.

מעניקים טעם וצבע עז למוצרים הסופיים ומייעלים את עבודת השף וצוות המטבח.

מחיות תיבול.jpg

מחיות תיבול

מחיות תיבול המיוצרות מחומרים טבעיים על בסיס שמן ותבלינים יבשים וטריים.

ללא חומרים משמרים.

מוסיפות טעם טבעי, חזק וארומטי למגוון רחב של מוצרים: חביתות, רטבים, בצקים וגבינות.

נוגדי חמצון טבעיים.jpg

נוגדי חמצון טבעיים

חומרים נוגדי חמצון המופקים מרוזמרין

מסיסי מים ושמן המסיעים לשמירת

הטריות במוצרים הסופיים.

חומרים משמרים טבעיים.jpg

חומרים משמרים טבעיים

חומרים משמרים טבעיים המסיעים למניעת עובשים ושמרים ולהארכת חיי המדף של המוצר הסופי.

מיועד לשימוש ברטבים, סלטים, מיונז, מקצפות על בסיס צמחי וחלבי ובצקים.

%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA%20%D7%91%

אבקות ביצים

אבקות ביצים, חלבון וחלמון, המיועדות כתחליף לנוזל ביצים וביצים טריות. נמצא בשימוש בכל אפליקציה בה משתמשים בביצים, קונדיטוריה ומטבח. היתרונות הינם: חומר גלם היגייני, ללא צורך בקירור, סטנדרטיזציה ברמת השומן והחלבון, ללא פחת וללא חשש בזיהום המטבח ומשטחי העבודה. שימושים: בצקים, מיונז, הולנדייז, פסטות וקציצות

דגנים מונבטים.jpg

דגנים מונבטים

דגנים מונבטים ומיובשים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. להעשרה במוצרי מזון.

שימושים: סלטים, גרנולה, תוספת לבצקים וחטיפי בריאות.

טקסטורות ומייצבים.jpg

טקסטורות ומייצבים

מייצבים טבעיים מסיבי הדרים, אנזימים, עמילנים, חלבונים וקמחי צ'יה המסיעים בבניית טקסטורות טבעיות למוצרי מזון.

ירקות ותבלינים מיובשים.JPG

ירקות ותבלינים מיובשים

ירקות ועשבי תיבול המיובשים בייבוש בהקפאה Freeze Dried וייבוש באוויר חם Air Dried. 

שיטות ייבוש אלה מסיעות בשמירת הערכים התזונתיים ובשמירת הטעם והצבע של הירק והתבלין.

bottom of page