top of page
סטביפיקס.jpg

מייצבים

מייצבים למגוון רחב של אפליקציות.

שימושים: ייצוב קצפות, מרמלדות, ג'לים, רטבים וקרמים. 

מחיות ארומה - פרי דריידופל.jpg

מחיות ארומה – פרי דריידופל

מבחר מחיות טעם וריח המעניקות למוצר ארומה ייחודית. המחיות הינן טבעיות, המיוצרות עם תווית נקייה (Clean Label).

שימושים: בצקים, מוסים, מרנגים, גלידות

 

 

 

%D7%90%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%AA%20%D7%91%

אבקות ביצים

אבקות ביצים, חלבון וחלמון, המיועדות כתחליף לנוזל ביצים וביצים טריות. נמצא בשימוש בכל אפליקציה בה משתמשים בביצים, בקונדיטוריה ובמטבח. היתרונות הינם: חומר גלם היגייני, ללא צורך בקירור, סטנדרטיזציה ברמת השומן והחלבון, ללא פחת וללא חשש בזיהום המטבח ומשטחי העבודה. שימושים: בצקים, עוגיות, עוגות בחושות, נשיקות, מקרונים ועוד.

צבעים טבעיים.jpg

צבעיים טבעיים

צבעיים טבעיים לשימוש על בסיס מים ושמן. הצבעים מופקים מחומרים טבעיים.

שימושים: בנשיקות, מקרונים, ציפוים ושוקולדים.

%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA%20%D7%A4%

מחיות פרי

מחיות פרי טבעיים אספטים ללא צורך בהקפאה.

 

שימושים: בסורבט, רטבים, מוסים וקרמים.

פירות מיובשים.jpg

פירות מיובשים

פירות מיובשים בייבוש בהקפאה Freeze Dried וייבוש באוויר חם Air Dried. 

שיטות ייבוש אלה מסיעות בשמירת הערכים התזונתיים ובשמירת הטעם והצבע של הפירות.

משמשות לדקורציה והוספת טעם למוצר הסופי.

לתת.jpg

לתת

צבע לתת, תערובת חמישה לתתים ואקסטרקט לתת. מעניקים לבצק ארומה, טעם וצבע טבעי.

שימושים: בבצקים פריכים, קישים, עוגיות ולחמים.

וניל.jpg

וניל

מבחר מוצרי וניל בוורסיות שונות: מקלות, מחיות, זרעים, אבקה ואקסרקט ממדינות טרופיות ברחבי העולם: מדגסקר, טהיטי, אוגנדה, פפואה

ניו גינאה.

%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA%20(

ארומות

ארומות נוזליות ובאבקה המעניקות למוצר הסופי עומק ארומטי ייחודי. 

שימושים: בבצקים, קצפות, עוגיות ועוגות.

נוגדי חמצון טבעיים.jpg

נוגדי חמצון טבעיים

חומרים נוגדי חמצון המופקים מרוזמרין מסיסי מים ושמן המסיעים לשמירת הטריות במוצרים הסופיים.

חומרים משמרים טבעיים.jpg

חומרים משמרים טבעיים

חומרים משמרים טבעיים המסיעים למניעת עובשים ושמרים ולהארכת חיי המדף של המוצר הסופי.

 

מיועד לשימוש ברטבים, סלטים, מיונז, מקצפות על בסיס צמחי וחלבי ובצקים.

קקאו.jpg

קקאו

אקסטרקט קקאו מדגסקר. משפר ומתקן את טעמי השוקולד במוצרים מבוססי קקאו. מעניק טעם וארומה עמוקה וייחודית.

שימושים: בפרלינים, עוגות, ציפוי שוקולד, עוגיות שוקולד צ'יפס, רטבי שוקולד וגלידה.

bottom of page